KYST Bogen Kickstarter er nu skudt i gang!

denne side på englesk

cof

Fra nu og gennem hele marts måned, 2019, skal min Kickstarter kampagne indbringe mindst 40.000 kr gennem forhåndssalg, så KYST bogen kan blive produceret.

www.kickstarter.com/projects/kyst/kyst-the-book

Følg dette link (lige nu kun på engelsk, undskyld) for at finde ud af, hvad man kan købe, og hvordan man kan være en af de ‘Bidragydere’, hvis navn er med i bogen. Men skynd dig lidt, for der er kun plads til 100 navne!

Hvis ikke du har været med til en ‘Crowdfunding Campaign’ før, så er det forholdsvist nemt at forstå. Det er en slags ’indsamling’, der foregår på nettet, hvor en ’crowdfunder’ (mig) søger at indsamle et bestemt beløb (40.000 kr), som skal bruges til oprettelse af et bestemt projekt (KYST bogen). Hvis man er interesseret i at deltage, køber man så ting (bogen, postkort, osv.) på hjemmesiden.

Kyst cover var 12.detail

Hvis målet opfyldes, er det så mit ansvar at sørge for at alle produkterne bliver leveret som lovet. Hvis IKKE målet opfyldes før afslutningen af kampagnen (den 31. marts), så bliver alle pengene sendt tilbage med det samme. Alle pengetransaktionerne styres af Kickstarter, og hele processen er meget gennemsigtig og pålidelig.

KYST bogen bliver en stor indbunden ’coffee table’ bog, 300 x 245 mm, med 220 sider i højkvalitets papir, trykket af det danske trykkeri Narayana Press. Bogen bliver rigt illustreret med flere end to hundrede billeder, og vil fortælle hele turens historie, fra KYST 01 til KYST 52.

Kyst 13-14

Bogen bliver layoutet af Nye Hughes fra Dalrymple, en prisbelønnet grafisk tegnestue i Edinburgh, med mange års erfaring i kunst- og museumsbøger. Den bliver skrevet på både engelsk og dansk, og bliver oversat af Marie Lund fra Idiomatic, baseret i Århus. Digitale filer af malerierne bliver lavet af fotograf David Rowan fra Birmingham, England. Redigering og korrekturlæsning bliver foretaget af NaturBornholm og Mark Woodhams. Det bliver fantastisk.

Om min Kickstarter bliver en succes eller en fiasko, er fuldstændig afhængigt af dem som støtter projektet. Hvis du ikke kan købe en bog, kan du stadigvæk være med til at hjælpe med at videresende denne e-mail og dette link. Jo flere der besøger siden, jo større er muligheden for at jeg når mit mål og dermed kan levere en bog, som jeg er stolt af.

Besøg min Kickstarter, hvor du kan læse mere om bogen og bestille en med det samme…

På forhånd mange tak for din støtte, Ben Woodhams

cof